Voorgerecht
Trio van wildpaté met uienconfituur en vijgencompot - €14
Scampi pikant / curry / cognac - €14
Hoofdgerecht
Fazant "Fine champagne" en spruitenpuree - €22
Hindefilet met wildsaus en spruitenpuree - €22
Hazerugfilet met 2 sauzen en spruitenpuree - €22
Stoofvlees van hinde - €20
Melkbigfilet met zachte mosterd en gratin - €22
Kabeljauwfilet met garnaalsaus en puree - €22
Zalmfilet met zachte mosterdsaus en puree - €20
Balletjes in tomatensaus met puree - €19
Braadworst met spinaziepuree - €19
Varkenshaasje met pepersaus en krielpatatjes - €21
Varkenshammetje met mosterdsaus en gratin - €21
Kalkoenfilet met champignonsaus en krielpatatjes - €21
Kalfsfilet met roquefortsaus en gratin - €22
Heilbotfilet met sausje van zongedroogde tomaten en puree - €22
Zeetong met witte wijnsaus en puree - €25
Al deze gerechten worden geserveerd met bijhorende groenten.
Mogelijk af te halen zaterdagavond van 17u - 18u30 en zondagmiddag van 11u - 12u30. Ten laatste dag ervoor tot 12u te bestellen.
Bestel via 0471 30 66 18

Valentijnsmenu 14/02/2021
Amuse van de chef
----
Surf en turf van rundscarpaccio met rivierkreeftjes
----
Skrei met groene asperges, krielpatatjes en blanke boter
OF
Kalfsoester "Fine Champagne" en gratin
----
Valentijnsdessert
50 euro per persoon
___________________
Mogelijke af te halen:
Weekend 13 en 14 februari van 11-13u
Ten laatste bestellen voor 11/02/2021
