Voorgerecht

Trio van wildpaté met uienconfituur en vijgencompot - €14
Scampi pikant / curry / cognac - €14

Hoofdgerecht

Fazant "Fine champagne" en spruitenpuree - €22
Hindefilet met wildsaus en spruitenpuree - €22
Hazerugfilet met 2 sauzen en spruitenpuree - €22
Stoofvlees van hinde - €20
Melkbigfilet met zachte mosterd en gratin - €22
Kabeljauwfilet met garnaalsaus en puree - €22
Zalmfilet met zachte mosterdsaus en puree - €20
Balletjes in tomatensaus met puree - €19
Braadworst met spinaziepuree - €19
Varkenshaasje met pepersaus en krielpatatjes - €21
Varkenshammetje met mosterdsaus en gratin - €21
Kalkoenfilet met champignonsaus en krielpatatjes - €21
Kalfsfilet met roquefortsaus en gratin - €22
Heilbotfilet met sausje van zongedroogde tomaten en puree - €22
Zeetong met witte wijnsaus en puree - €25

Al deze gerechten worden geserveerd met bijhorende groenten.

Mogelijk af te halen zaterdagavond van 17u - 18u30 en zondagmiddag van 11u - 12u30. Ten laatste dag ervoor tot 12u te bestellen.

Bestel via 0471 30 66 18

Feestmenu

Vier hapjes per persoon

----

Trio van wildpaté met zijn confituur
OF
Scampi "Ricard"

----

Crème "Agnes Sorel"

----

Filet van hertekalf met knolselderpuree, witloof,
spruitjes en appel met veenbes
OF
Kabeljauwhaasje met wokgroenten, puree met graanmosterd "Dugleré"

----

Kerststronk met botercrème
OF
Citroentaart met meringue

60 euro per persoon

___________________

Mogelijk af te halen:
 24 en 25 december van 11-13u
en ten laatste 22 december te bestellen 

31 december en 1 januari van 11-13u
en ten laatste 29 december te bestellen